pirmdiena, 2017. gada 9. janvāris

Jaunā gada vēstījums no Erceņģeļiem Metatrona, Sandalfona un Raziēla/2017

Vēstījums 2017.gada sākumā.
Kļūstiet par eņģeli kādam jeb Ceļš uz labklājību.

Mēs esam priecīgi kopā ar Jums, Mīļie, ieiet šajā jaunajā un pārmaiņām bagātā 2017.gadā.
Kaut arī ugunīgā Gaiļa gads sāksies 28.janvārī, sagatavošanās darbi ir jau sākušies.
Ja būsit sajutuši jaunā gada vibrāciju un noskaņojušies uz to, Jums būs vieglāk pieņemt un realizēt izaicinājums, ko nesīs šis gads.
Iepriekšējais 2016.gads bija lielais iekšējo transformāciju un tātad pārmaiņu gads. Domāju, ka Jūs, Mīļie, tam piekritīsiet. Jūs pūlējāties un darbojāties savā Gaismas laukā, cik spējāt. Mēs – Gaismas eņģeļi to redzējām un novērtējām. Mēs bijām Jums blakus un atbalstījām, cik varējām. Vieglāk mums ir to darīt, kad Jūs paši Mūs pieaicināt un lūdzat. Tad mūsu sadarbība kļūst apzināta un maksimāli veiksmīga abām pusēm, jo Jūs taču zināt, ka mūsu – Eņģeļu pamata uzdevums ir būt Jums blakus, aizsargāt, vadīt un palīdzēt.
Tātad 2016.gads deva Jums iespēju tikt lielākā skaidrībā ar sevi un savu dzīvi, kā arī harmonizēt attiecības ģimenē un ar dažādiem cilvēkiem un situācijām. Tas ir ļoti nozīmīgi, jo iekšējais līdzsvars un harmonija ienes mieru. Ja Jūs vēl neesat paspējuši to paveikt, tad tagad ir laiks saprast, kas ir Jūsu nemiera cēlonis, kādās situācijās Jūs zaudējat līdzsvaru un pārliecību par iekšējās Gaismas dominanti sevī. Aiciniet mūs, Eņģeļus, klāt šajās situācijās. Mēs veidosim Gaismas lauku ap Jums, dosim aizsardzību un drosmi, kas var palīdzēt Jums noturēt iekšējo līdzsvaru un tuvoties miera punktam sevī. Jūs zināt, cik svarīgs ir MIERS uz Zemes, bet tas sākas no Jūsu katra paša miera. Ja Jūs nesat sevī stresu un bailes, tad tas ietekmē kopīgo Zemes vibrāciju lauku, kas izpaužas situācijās un notikumos. Tāpēc, Mīļie, noslēdziet vispirms mieru ar sevi, tikai tad Jūs spēsit ar mieru pieņemt savu dzīvi un cilvēkus.
Tagad par nākamā gada vibrācijām. Gada atslēgas vārds ir LABI. Tas nozīmē, ka Jums ir iespēja vēl vairāk atvērt sevī un izkopt tās kvalitātes, kas sākas ar labi. Tāds nu ir Kosmosa likums, ka enerģija, kas ir iekšpusē, veido cilvēka lauku ārpus viņa.
Pirmais solis ir labvēlība. Tā ir spēja visiem, mēs uzsveram, VISIEM cilvēkiem vēlēt pašu labāko. Jūs varāt nezināt, kas ir pats labākais konkrētam cilvēkam, bet Jūs spējat izstarot no sevis pozitīvas, tātad labas enerģijas.
Otrais solis ir labsirdība. Tā ir mīlošas sirds kvalitāte, kura atveras pakāpeniski. Darbs ar sirds centra un mīlestības plūsmas atvēršanu, ir centrālais uzdevums, lai Jūs, Mīļie, varētu doties tālāk uz priekšu. Mīlestība ir Jaunās zemes pamata enerģija. Tikai tad, kad lielākais cilvēku daudzums uz Zemes būs atvēruši savas sirdis mīlestības plūsmai, varēs notikt arī lielās pārmaiņas. Labsirdība ir tad, kad sirds kļūst laba, tātad maiga, silta un atvērta jebkurā notikumā un situācijā.
Trešais solis ir labdarība. Mēs Eņģeļi esam Jums blakus, lai Jūs sajustu un apzinātu savu Ceļu. Tas ved Jūs nākotnē pie eņģeļcilvēka, kas ir cilvēks ar eņģeļa kvalitātēm. Tas nozīmē, Mīļie, ka Jūs apzināti savā dzīvē vienmēr spēsit izdarīt izvēles, kas satur tikai mīlestības vibrācijas. Mēs esam Jums blakus visu laiku, lai atbalstītu šajā Ceļā. Bet ir pienācis laiks rīkoties arī Jums un kļūt par eņģeli kādam cilvēkam vai vairākiem cilvēkiem, organizācijai vai dzīvniekiem, dabai vai spēka vietām. Mēs zinām, Mīļie, ka daudzi no Jums to jau dara visu laiku. Bet mēs sakām, ka labdarībai būtu jākļūst par Jūsu ikdienu un dzīves prioritāte. Tā mūsu – Eņģeļu un cilvēku pasaules arvien vairāk satuvosies, un mēs iesiem šo Ceļu kopā.
Ja esat šīs trīs kvalitātes ienešu savā ikdienā, tad šis gads Jums būs labklājības gads. Tas nozīmē, ka klāsies labi tieši tādā viedā, kā Jums tas ir paredzēts pēc Augstākā dievišķā plāna.
Tāpēc ir svarīgi būt atvērtiem tieši savai labklājībai, jo katram no Jums tā ir citādāka, kā arī spējai pateikties un nenogurstoši virzīties uz priekšu.
Mēs Eņģeļi esam ar Jums, lai šos labvēlības, labsirdības un labdarības soļus veiktu kopā, nonākot pasaulē, kur klājas labi. Mīlestības pasaulē.
Apskaujam Jūs ar saviem spārniem.  
                               
No Erceņģeļa Metatrona, Sandalfona un Raziēla
pierakstīja Maija Kadiķe

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Piezīme. Tikai šī emuāra dalībnieks var publicēt komentārus.