pirmdiena, 2017. gada 26. jūnijs

Maijas Kadiķes vasaras nometnes/2017

Vasaras nometne Sievietes svētība -ģimenes, dzimtas dziedināšana.
Sieviete ir laimīga un var sākt izpaust sevi pilnīgi, kad saņem svētību no vecākiem un no dzimtas. Ja spējam šo dzimtas enerģijas plūsmu sakārtot un atvērt, dzīvē ienāk milzīgs spēks un Gaismas potenciāls. Tā ir svētība, kas nāk no dzimtas sievietēm un vīriešiem. Viņi var būt laimīgi caur mums, bet mēs - kopā ar viņiem.

Sieviete ir piedzimusi kā radītāja, un viņā ir milzīga mīlestības un radošuma iespēja. Tikai apkārtējo apstākļu, dzīves pieredzes un dzimtas enerģiju ietekmē, šī unikālā sievišķā enerģija var būt apspiesta vai neizprasta un līdz ar to līdz galam neizpausta. Bet Zeme un Debesis vienmēr ir ar mums un visu laiku dod iespēju atdzimt un atgriezties savā patiesajā radošajā spēkā, tātad mīlestībā. Ja atgūstam savu sievišķo esību un tādā veidā harmonizējam iekšējo sievieti, tad dodam iespēju vīriešiem atgriezties viņu spēkā.

Nometnē strādāsim ar dažādām tehnikām – meditācijām, kas ļaus saskatīt ģimenes un dzimtas programmas un to radītos šķēršļus, ieskatīties acīs bailēm, atbrīvot aizvainojumus un sāpes, piedot sev un citiem. Katru rītu sāksim ar sakrāliem vingrojumiem un dziedinošo Gaismas apli. Strādāsim ar kustību meditācijām un deju, kas palīdzēs savienot kopā ķermeni un jūtas. Būs iespēja pilnveidot savu radošumu zīmējot un veidojot, kā arī atvērsimies smalkajām maņām,vērojot un sajūtot dabas pasauli ap sevi.

Katru dienu strādāsim dzimtas koku un ar ģimenes un dzimtas dziedināšanu, kur neizprastās un neatbrīvotās enerģijas un uzskati var būt arī par iemeslu tam, kas traucē šajā dzīvē pašrealizēties pilnīgi un būt laimīgai kā sievietei, sievai, mīļotai, mātei.

Pērsimies lauku pirtī, kurā attīrīsimies gan fiziski, gan enerģētiski, dosimies uz spēka vietām, seniem akmens krāvumiem un pie dižkokiem. Šajās vietās stiprināsimies fiziski un garīgi, kā arī veiksim Gaismas rituālus, palīdzot atjaunoties Zemei un sev. Brauksim uz Balto kāpu un Kolkas ragu, kur savienojas līča ūdeņi ar atklāto jūru, kur var redzēt sauli norietam un uzlecam, kā arī dosimies vienas dienas pārgājienā gar jūras krastu.

Visas septiņas nometnes dienas paies klusā un neskartā vietā pašā jūras krastā. Varēsim ieklausīties putnu balsīs un jūras šalkās, peldēties saulrietā, kā arī lasīt tējas. Pastaigas klusumā gar jūras krastu, kā arī drauga pleca sajušana, palīdzēs atbrīvoties no emocijām, kuras esam gatavas atlaist un savienoties arvien vairāk ar Gaismu sevī.

Nometnes noslēgumā katra saņems stiprinošo spēka jostu un Gaismas Sievietes iniciāciju.

Nometne būs no 2017.g. 3. līdz 9.jūlijam Rojā viesu mājā Vecmuižas http://www.vecmuizas.lv/, kas atrodas pašā jūras krastā.

Dalība nometnē ir 210 euro, kurā ietilpst dzīvošana, nodarbības, meditācijas, pirts.

Ēdiens ir veģetārs, ko gatavosim pašas.
Sīkāka informācija un pieteikšanās managaisma@inbox.lv vai 29493382.


Daba ir kā milzīga dziednīca. Nometnes laikā dzīvosim neskartā un ainaviskā vietā Ventas krastos un katra diena būs veltīta kādai no dabas enerģijām – zemei, ūdenim, ugunij un gaisam.

Nometnē strādāsim ar dažādām tehnikām – meditācijām, kas ļaus saskatīt iekšējās programmas un to radītos šķēršļus, ieskatīties acīs bailēm, atbrīvot aizvainojumus un sāpes, piedot sev un citiem. Katru rītu sāksim ar sakrāliem vingrojumiem un dziedinošo Gaismas apli. Strādāsim ar kustību meditācijām un deju, kas palīdzēs savienot kopā ķermeni un jūtas. Būs iespēja pilnveidot savu radošumu zīmējot un veidojot, kā arī atvērsimies smalkajām maņām,vērojot un sajūtot dabas pasauli ap sevi.

Pērsimies lauku pirtī, kurā attīrīsimies gan fiziski, gan enerģētiski. Dosimies uz tuvākiem spēka centriem, akmeņiem un dižkokiem. Šajās vietās stiprināsimies enerģētiski, kā arī veiksim gaismas rituālus, palīdzot atjaunoties Zemei un sev.

Dienas, ko pavadīsim kopā, katrai dos iespēju dziedināties un atrast pirmatnīgo sievišķo spēku sevī, piedzimstot no jauna kā Gaismas Sievietei. Tātad harmoniskai un brīvai, mīlētai un mīlošai.
Tiekamies zemē, ūdenī, ugunī un gaisā!

Nometne būs no 10. līdz 13.augustam nelielā grupā brīvdienu mājā Vecvanagi http://www.vecvanagi.lv/ , kas atrodas klusā un skaistā vietā Ventas krastā.

Dalība nometnē ir 120 euro, kur ietilpst nodarbības un meditācijas, dzīvošana viesu nama istabiņās, kā arī veģetārs ēdiens, ko gatavosim pašas.

Nometnes vada Maija Kadiķe – Eņģeļu praktiķe, Eņģeļu skolas vadītāja, grāmatu Eņģeļu lūgšanas, Eņģeļu dārzā un Ceļš ar Eņģeļiem autore.
Sīkāka informācija un pieteikšanās managaisma@inbox.lv vai 29493382.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Piezīme. Tikai šī emuāra dalībnieks var publicēt komentārus.