otrdiena, 2016. gada 22. marts

Maija Kadiķe aicina!

No 25. līdz 27.martam viesu namā Kalniņi Gaujas nacionālā parkā.
Trīs dienu pavasara nometnē Dvēseles pamošanās atjaunosim saikni ar savu Dvēseli pakāpeniski, izmantojot tādas prakses, kā apziņas paplašināšana, meditācija, gaismas rituāli, deja un saskarsme, dziedāšana , zīmēšana,  došanās uz spēka vietām un pēršanās lauku pirtī. Nometnes laikā veidosim arvien ciešāku saikni ar saviem Gaismas eņģeļiem, kā labākiem draugiem un palīgiem.


Nometne Sveika, dzīve! 
          no 3. līdz 9.jūlijam Jūrkalnē jaukā viesu mājā Ozoliņi,kas atrodas pie pašas jūras un stāvkrastiem.
             Septiņu dienu ilgais intensīvais darbs nometnē, kur darbosimies ar daudzām  tehnikām – dažādām meditācijām, sakrālām kustībām, deju, elpošanu, dziedāšanu, zīmēšanu un arvien dziļāku apzināšanos, ir virzīts uz to, lai mēs noticētu sev un  pieņemtu sevi, kā arī atvērtu savu iekšējo potenciālu un to arvien vairāk izpaustu.  
            Katra nometnes diena ir veltīta kādam svarīgam mūsu esības aspektam, kas palīdzēs virzīties uz iekšējo vienotību, tātad līdzsvaru, mieru, prieku un mīlestību.

Nometne Sievietes atdzimšana no 11. līdz 14. augustam 
           lauku mājās Ievlejas Sakas pagastā, 5 km no Pāvilostas.
            Katram cilvēkam ir savas mācības un dzīves uzdevumi, kuri apgūstami. Ja esam piedzimušas kā sievietes, tad svarīgi ir šo enerģiju izprast, izjust un izpaust caur sevi maksimāli un pilnīgi.
Plašāka informācija saitā:
Pieteikšanās managaisma@inbox.lv un 29493382 Maija


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Piezīme. Tikai šī emuāra dalībnieks var publicēt komentārus.