otrdiena, 2016. gada 19. janvāris

Vēstījums par 2016.gadu


Vēstījums 2016.gada ieskaņā.

            Katrs gads nāk ar jaunām enerģijām un tātad arī pārmaiņām. 
            Viss, ko Jūs, Mīļie, iesākāt iepriekšējā gadā, ir kā pamats tam, kā Jūs jūtaties tagad, kad esat pārkāpuši jaunā gada slieksni. 
            Gada beigas iezīmēja spēcīgu Gaismas un Tumsas cīņu. Tā atspoguļojās ne tikai smalkajā pasaulē, bet arī uz Zemes, kā arī jūsu katra iekšējā pasaulē. Ja Jūs to nesajutāt, tad, vai nu esat ticis pāri gaismas un tumsas enerģētiskai mijiedarbībai sevī, vai arī neesat vēl tur pabijis. Bet tas ir punkts, kur nonāks katrs Zemes cilvēks, lai izdarītu apzinātu izvēli vienā vai otrā virzienā. 
            Pirmā gada nedēļa ir gaiša un mierīga. Šī laika uzdevums ir dot Jums atelpas brīdi, lai varat nolīdzsvaroties, iegūt padziļinājumu iekšējam mieram un ar šo pieredzi doties tālāk. 
            Līdzsvars un miers ir labākie šī gada ceļa sabiedrotie. Jo pasaulei, kas ir ap Jums, ir tendence  ar katru brīdi  arvien vairāk ieslīgt stresā, negācijās un vienaldzībā. 
            Jums ir jāatceras Kosmosa Gaismas un Tumsas mijiedarbības princips - jo vairāk enerģijas ir vienā svaru kausā, jo palielinās arī otrā. Ja svara kausi ir pilni, tad  ir iespējama to izlāde. Tāpēc sekojiet līdzi saviem kausiem, nenovilciniet līdz brīdim, kamēr notiek eksplozija emociju, domu un fiziskā pasaulē. Attīriet sevi ar klusumu, meditāciju, dabu... Dodiet sev to, pēc kā ilgojas jūsu dvēsele. Ja Jūs sevī neielausīsieties, pavasaris var atnākt ne tikai ar dabas pārmaiņām, bet arī ar sprādzienu jūsu dzīvē. Bet ari tas ir labi, jo pēc haosa ir iespēja atnākt dievišķai kārtībai. 
            Galvenais, ko mēs vēlamies Jums pateikt tagad, kad esam kopā iegājuši 2016.gadā, esiet atbildīgāki  pret sevi un līdz ar to arī pret pasauli. Nedariet pāri sev – savam ķermenim, dvēselei un garam. Jo tas spēks, ko jūs sev atņemat, darbojoties nesaskaņoti ar Augstākā ES vajadzībām, nenonāk tur, kur tam ir jābūt pēc Dieva plāna – Zemes un visa Visuma Augšāmcelšanās procesā. 
            Laipošana pa vidu ir beigusies, Mīļie! Tie, kas nav izdarījuši apzinātu izvēli par labu savai Gaismas attīstībai, patiesībā ir nostājušies pret Gaismu. Diemžēl arī mēs vairs nespējam palīdzēt,  kamēr pats cilveks nav izteicis lūgumu Dievam un lūdzis atbalstu no Gaismas pasaules. 
            Šis gads it visā prasīs uzlabojumus no Jums. Vai tā ir ģimene, darbs, radošums un tā izpausmes, viss ir jāpaceļ augstākās vibrācijās nekā tas ir bijis līdz šim. Jo, lai Zeme varētu noturēties Gaismā un tātad būt līdzsvarā, katram cilvēkam ir jādod savs pienesums kopīgā enerģētiskā laukā.
             Ar to, kā bija iepriekšs, ir par maz, lai procesi, kas ir sākušies uz Zemes, varētu risināties miera ceļā. 
            Tikai jūsu katra miers spēj radīt Lielo Mieru. 
            Lai miers uz Zemes! - tas vienmēr ir bijis dievišķās Gaismas pasaules vēlējums! 
            Tikai dzīvojot ar mieru savā sirdī, Jūs varat paveikt to, lai tas būtu. 
            Lai būtu MIERS! 
            MIERS. 
            No Marijas Magdalēnas.
            Pierakstīja Maija Kadiķe 
            02.01.2016.

http://www.engelupasaule.lv/

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Piezīme. Tikai šī emuāra dalībnieks var publicēt komentārus.