piektdiena, 2015. gada 16. oktobris

Veļu laika uguns rituāls Liepājā / 2015

01.novembrī, plkst.15.00, Barona ielā 8-2
notiks senču dziedināšanas uguns rituāls
un veļu mielasta galda klāšana
Vada Māra Brante un Jānis Ieviņš
Dalības maksa- ziedojums no 20€

 ( katram dalībniekam tiek gatavots īpašs “darba komplekts”)
Pieteikšanās pa tel. 26546697 vai 29266349

"Dzīve ir mūžīga. Viss ir vienmēr esošs. Jūsu dzīve ir viena nots kosmiskās dzīves dziesmā. Jūs nenākat viens. Jūs nedzīvojat viens un jūs neaizejat viens.
Jūs te ierodaties kā dvēseļu grupas vairāku dzīvju laikos, lai apgūtu mācības un pabeigtu nepabeigto.
Lai savstarpēji attīstītos, sava īsā ceļojuma laikā te- Zemes plānā, jūs izvēlaties šķērsot viens otra dzīves ceļu. Tādējādi jūs esat parādā saviem senčiem. Par savu dzīvi un eksistenci.
Jūsu materiālā un emocionālā labklājība ir neatsaucami saistīta ar jūsu aizgājušo senču labklājību. Jums tāpēc jāpauž pateicība tiem lūgšanās par viņu atbrīvošanu. Uz jūsu piesaukto lūgšanu svētības spārniem viņu gari tad pacelsies augstākās pasaulēs."
Kalki Bagavāns

Cilvēka iekšējā saskaņa un vienotība, kas izpaužas arī kā saskaņa ar ārējo pasauli, galvenokārt ir atkarīga no saskaņas ar senčiem- gan dzīvajiem, gan Aizsaulē esošajiem, gan asinsradiniekiem, gan tiem mūsu kopīgajiem senčiem, kurus saucam par senajiem baltiem... Patlaban ir īpašs laiks, kad senči var ienākt šajā zemes plānā un mēs varam palīdzēt tiem un tie var palīdzēt mums.
Katra cilvēka dvēsele ir saistīta ar mātes un tēva puses senčiem. Mēs nevaram sevi no tiem atdalīt- jo mēs esam tie! Mēs nemantojam tikai bioloģisko, fizisko ķermeni (kas rada slimības, kas dziedina sevi, kas pilda dažādus procesus utt), bet mēs tāpat mantojam dvēseles gēnus no savas mātes un tēva puses. Šie gēni atbild par mūsu domāšanas veidu, prāta uzstādījumiem un programmām, par mūsu funkcionēšanu. Patiesībā mūsu senči lemj mūsu likteni tik ilgi, kamēr to neesam sākuši darīt paši! Mūsu ciešanas lielā mērā ir atspulgs mūsu senču ciešanām. Ja senču dvēseles ir nelaimīgas, tad arī mēs būsim nelaimīgi. Šis ir tas laiks, kad varam padarīt mūsu senču dvēseles laimīgas. Ja tagad ar tām strādājam, tad ne tikai paši un mūsu senči kļūs laimīgi, bet saņemsim arī senču atbalstu no tās pasaules. Ja mūsu attiecības nekārtojas un nekārtojas, tad iespējams, ka mūsu senči ir miruši, esot un atrodoties attiecību problēmās. Tie varbūt nomiruši, esot kādā problēmā. Kad viņu problēma ir atrisināta, tad arī mūsu problēmas atrisināsies. Sāpēs viņsaulē var dzīvot arī tās dvēseles, kuras aizgājušas vardarbīgā nāvē, mirušas no ieročiem vai nelaimes gadījumos. Arī tās smalkajā pasaulē nes līdzi ciešanu enerģijas. Un tas atsaucas uz mums. Bet tas viss ir kārtojams un dziedināms.
Tas jādara šajā laikā.

To arī darīsim Veļu laika uguns rituālā.

Māra Brante:
"Patlaban esam un dzīvojam Veļu laikā, kad pavērti dvēseļu pasaules vārti, kad mums ir salīdzinoši viegli ar tiem kontaktēties, dvēseļu pasaule ir pietuvojusies mums. Kad raža bija savesta apcirkņos, kad klētis un staļļi pilni ar šī gada dāsno devumu, šajā laikā mūsu senči pateicās un godināja savus priekšgājējus. Klājot Veļu mielastu. Pieminot un cienājot veļus, mēs pateicamies priekšgājējiem un lūdzam viņu svētību, viedo padomu un vadību nākamajam dzīves posmam, nākamajam gadam, jauniem iesākumiem.Uguns rituālā dziedināsim senčus. Dziedinātās dvēseles dāvā svētību un dziedina arī mūs- uzlabojas gan veselība, gan attiecības, gan materiālais stāvoklis.

Izrādās, ka daudzi to vēl neesam darījuši (ne šogad, ne vispār) un tādēļ klāsim veļu galdu. Lai mums tas izdotos skaisti, bagātīgi un pamatīgi, tad mums būs vajadzīga arī Jūsu palīdzība un iesaistīšanās. Līdzi varat paņemt tautiskās jostas, kādu sveci (ar svečturīti), lieliski noderētu pagājušā gada veļu laika rituāla priekšmeti un kādas ēdamlietas- augļi, vārītas pupas vai zirņi, medus, maize, siera gabaliņš, putra, kaņepes utt.- ēdieni, kas bijuši mīļi un iecienīti mūsu senčiem. Lūdzu, iepriekš padomājiet par trauciņiem, kuros saliksiet ēdienu- lai uz galda nevajadzētu likt plastmasas maisiņus...:))
Kad būsim saklājuši mielastu, tad pārrunāsim un izpratīsim šo darbību nozīmi, dziedāsim, meditēsim, paudīsim pateicību.
Šajā reizē aicinām piedalīties un atsaukties Visus, Visus, Visus. Šis ir laiks, kad, kontaktējoties ar veļiem, mēs spējam ielaist savā dzīvē jaunu svētību, jaunas sajūtas, jaunas atziņas. Šis ir laiks, kad TAS IR JĀDARA. Aiciniet līdzi arī draugus un domubiedrus. Šis ir atvērts pasākums."

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Piezīme. Tikai šī emuāra dalībnieks var publicēt komentārus.