trešdiena, 2015. gada 1. aprīlis

Maijas Kadiķes Eņģeļu skola Liepājā

11.aprīlī, plkst.11.00-15.00                                                          
                                      
Seminārs - prakse 
Savienošanās ar Sargeņģeli
Semināru vada Maija Kadiķe - 
Eņģeļu praktiķe un terapeite, 
filoloģijas maģistre, grāmatu "Eņģeļu lūgšanas" 
un "Eņģeļu dārzā" autore
Dalība  20 euro   
Pieteikšanās- 26546697
 ***
Maija Kadiķe:
"Mūsu dzīvē dažreiz notiek tādas lietas, kurām nav izskaidrojuma. Varam saukt to par veiksmi, vai vienkārši par sagadīšanos, bet varam arī šos notikumus vērot un mēģināt izprast. Tie parasti noved pie atziņas, ka blakus ir kāda enerģija, kura palīdz, vada un aizsargā. Iespējams, ka esam šo enerģiju sajutuši kā gaismas būtnes sev blakus. Varbūt pat dažreiz saskatījuši, vai kādu zīmi saņēmuši no tām. Šīs gaismas būtnes ir mūsu Sargeņģeļi. Sargeņģeļi ir tie, kas seko mums līdzi no dzimšanas un apzinīgi pilda savu uzdevumu - rūpēties par mums. Viņi ir tie, kas mūs uzklausa un palīdz, kas brīdina un aizsargā, tie, kas mūs mīl bez kādiem nosacījumiem. Vienīgi mūsu katra paša ziņā ir šo iespēju izmantot un caur ticību tam, ka Sargeņģelis ir vienmēr blakus, saikni vēl vairāk nostiprināt.

Tie ir tikai septiņi soļi - noticēt, uzrunāt, uzklausīt, sadzirdēt, secināt, rīkoties un pateikties, kas palīdz ieiet smalkajā Eņģeļu pasaulē. Šī pasaule ir tepat mums blakus - rokas stiepiena attālumā. Caur apzinātu vēlēšanos tajā būt un ar Eņģeļiem sadarboties , ienāk dzīvē pozitīvas pārmaiņas. Šī sadarbība ar Eņģeļiem ir kā prakse, kas veicama regulāri, un līdz ar to tā sniedz pavisam jaunu apzināšanās iespēju.

Seminārā dalīšos ar savu praktisko pieredzi par to, kā, esot Eņģeļu Gaismas enerģijās, viegli un vienkārši veidot savu pasauli tādu, kādu paši vēlamies, kā būt veselam un laimīgam, mīlošam un mīlētam, veiksmīgam un bagātam. Runāsim par to, kā padarīt savu dzīvi par radošu procesu un līdz ar to uzņemties atbildību par visu, kas ar mums notiek, ir noticis un notiks.

Meditācijā Tikšanās ar Sargeņģeli savienosimies ar vibrācijām, kas ievedīs smalkajā Eņģeļu pasaulē . Meditācijas rezultātā pāreja un kontakts ar Eņģeļu gaismu kļūst vieglāks un vienkāršāks. Līdz ar to var sākt veidoties stabila enerģijas plūsma jeb kanāls, kas ir kā tieša saikne ar Eņģeļu pasauli."

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Piezīme. Tikai šī emuāra dalībnieks var publicēt komentārus.