piektdiena, 2014. gada 7. marts

Aleksandrs Bespalovs Liepājā aicina!


Vēdiskā hiromantija

Laiks: 27.-28.martā
vakara nodarbības no 18.00-21.30
Dalība: 25 euro /centra dalībniekiem ar atlaidi 20 euro/

Lūdzu laicīgi pieteikties!
26546697


Hasta - Samudrika (vēdiskā hiromantija) - zināšanas, kuras pirms 5000 gadiem tālāk nodeva tādi senatnes gudrie, kā Gautama, Brigu, Atri, Narada un citi. Māksla lasīt no plaukstas no Indijas tālāk izplatījās Tibetā, Ķīnā, Persijā un citur Eiropā. Šodien rietumu zinātnieki atzīst, ka Indija ir plaukstas lasīšanas zinātnes (hiromantijas) dzimtene.
Grieķijas imperators Augustins un filozofs Aristotelis apgalvoja, ka visas līnijas uz sejas un uz rokām rodas domāšanas procesā un smadzeņu darbības rezultātā. Tikai cilvēkam ir rokas, un rokas ar smadzenēm ir savstarpēji fizioloģiski saistītas. Līnijas uz rokām veidojas galvas smadzeņu darbības rezultātā, darbojoties caur asinsvadiem un nervu impulsiem.
No rokas iespējams nolasīt iedzimtas slimības, sarežģītus posmus dzīvē, kā arī zīmes, kas norāda uz labklājību un bagātību.
Lekcijas tēma: vēdiskā hiromantija, pamatkurss: "kosmoss plaukstā", plaukstas un pirkstu forma, to saistība ar 9 planētām, pauguru nozīme, zīmes uz ķermeņa - dzimumzīmes un citas zīmes.
Šis kurss būs īpaši interesants tiem, kuriem interesē uzzināt savas plaukstas noslēpumus, izprast sava likteņa karmisko uzdevumu un saprast, kā plaukstas līnijas pavada mūs cauri dzīvei.
"... Un vēl viņš teica: kāpēc mans kungs seko savam kalpam? Ko esmu tādu izdarījis? Kādu ļaunumu nodarījis?"(1. Ķēniņa grāmata, 26:18).
"...Ilgmūžība - viņas labajā rokā, bet viņas kreisajā - bagātība un slava" (Sālamana pamācības 3:16).
Visās trīs pasaulēs jūs neatradīsiet aizraujošākas zināšanas par lasīšanu no plaukstas. Šīs zināšanas mums ir no Dieva. Tas ir tāpat kā lasīt grāmatā! (Haš Sanjēvani).
Aleksandrs Bespalovs pirmo reizi ar vēdisko kultūru saskārās, kad viņam bija 12 gadi. Šīs zināšanas viņu tā aizrāva, ka rezultātā viņš daudzus savas dzīves gadus veltīja dažādām mūku praksēm un pārdomās par mūsu šīs zemes eksistenci. Atbilžu meklēšana uz šiem jautājumiem un vērošana, kā dažādas prakses izpaužas dzīvē uz dažādām cilvēku grupām un spēcīgas personības iedvesmoja viņu izstrādāt autora metodiku, kurā akcents tiek likts uz iedziļināšanos un izpratni, kā arī uz uzticības pilnu sarunu.
Lielu ietekmi uz Aleksandru jaunības gados atstāja tēva ceļojums uz Tibetu un viņa stāsti par dvēseles pārdzīvojumiem un realizācijām.
Astropsihologs, filosofs un hiromants Aleksandrs Bespalovs ir mācījies pie Indijas un Eiropas meistariem. Aleksandrs jau daudzus gadus regulāri ceļo uz Indiju un citām valstīm ar mērķi dziļāk izprast dažādu mācību jēgu, kurās teikts, ka visas reliģijas un garīgās prakses pie mums nāk no Austrumiem.
Aleksandrs lasa lekcijas dažādās pasaules valstīs, organizē svētceļojumus uz Indiju un Nepālu, un vēdiskās zināšanas apgūst jau 20 gadus.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Piezīme. Tikai šī emuāra dalībnieks var publicēt komentārus.