pirmdiena, 2013. gada 13. maijs

NONI AUGLIS un tā unikālā iedarbība

Morinda Citrifolia, Indijas zīdkoks vai Siera auglis – tik dažādi sauc šo nelielo, vienmēr zaļojošo krūmāju, kas aug Āzijas Dienvidaustrumos. Tas, ka Noni uzlabo veselību, ir atzīmēts jau sen.
Agrāk šis augs ir visvairāk lietots Klusā okeāna salās, Dienvidaustrumāzijā un Austrālijā, bet kopš 2003. gada Eiropas komisijā ir atzīts, ka Noni sulu var lietot kā pārtikas piedevu, un tā tiek pārdota arī ES valstīs.

Pastāv vairākas teorijas par to, kādēļ Noni sula uzlabo veselību. Viens fakts ir īpaši vērtīgs...

Taču par to – mazliet vēlāk;
vispirms nedaudz zinātniska teksta.

1998. gadā trīs zinātniekiRoberts F.Furšgots (Robert F. Furchgott), Luijs Ignaro (Louis J. Ignarro) un Ferids Murads (Ferid Murad) saņēma Nobela prēmiju medicīnā par atklājumu slāpekļa monooksīda izpētē.
Konstatēts, ka slāpekļa oksīda (NO) svarīgākā nozīme ir divējāda – tas regulē asinsvadu tonusu un ir mediatorviela smadzenēs.


Tā ka slāpekļa oksīds uzlabo asinsriti, tas veicina
· brūču dzīšanu,
· kaulu lūzumu saaugšanu,
· zaudētas sajutīguma spējas atjaunošanos,
· sāpju mazināšanos,
· asinsspiediena normalizēšanos,
· imūnsistēmas stiprināšanos.


Slāpekļa oksīds ir vairāk vajadzīgs tad, ja
· ir paaugstināts asinsspiediens (hipertonija),
· ir lieks svars,
· ir vielmaiņas traucējumi,
· ir diabēts,
· ir sirds saslimšanas,
· ir trombu veidošanās asinsvados (ateroskleroze),
· cilvēks smēķē,
· cilvēks noveco,
· ir impotence.

Erekcija un brūču sadzīšana, sirds, imunitāte... Lielākā daļa pētnieku patlaban uzskata, ka tieši slāpekļa oksīds ir jauna „Polārzvaigzne” medicīnā, orientieris meklējot ārstniecības līdzekļus daudzu slimību ārstēšanai.
Atgriežoties pie Noni, – kādēļ tieši šis Āzijas auglis?

Diemžēl, ļoti bieži farmaceitiskas iestādes cenšas radīt patentējamus sintētiskus preparātus, taču tiem ir dažādas blaknes, bieži – arī bīstamas.
Taču tie, kas pazīst Noni un tā sulu, ir ieguvēji. Pētījumos ir noskaidrots, ka Noni stimulē slāpekļa oksīda biosintēzi cilvēka organismā. Mums ir iespēja lietot šo dabisko augu produktu ar maigu iedarbību, kas palīdz organismā veidot slāpekļa oksīdu, un baudīt tā daudzveidīgo aizsargājošo un dzīšanu veicinošo ietekmi.

Tiek piedāvāts NITRO FX™ – unikāls Noni pašu veselīgāko daļu (augļi, saknes, lapas un miza, optimālā proporcijā) ekstrakts, kas ir sagatavots lietošanai visā dienas laikā.

Liepājā ir  iespēja iegādāties preparātu (sertificēts), zvanot- 26546697  

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Piezīme. Tikai šī emuāra dalībnieks var publicēt komentārus.