pirmdiena, 2011. gada 14. novembris

Gongu meistari no Lietuvas 18. un 19. novembrī!

Gongu skaņu seanss  18.nov.,  plkst.15,  Vaduguns zālē /maksa Ls 10/
Alicija un Ričards Eiliakas (Lietuva).
19.nov.- Skaņu terapijas seminārs, plkst.10-16 /maksa Ls 20/
Centrā Harmonija, Malkas ielā 1
Iepriekšējā pieteikšanās- 26546697
Iespēja baudīt
Lietuvas gongu meistarus Aliciju un Ričardu Eiliakas!


Gonga skaņa ir skaista dzīves skaņa – Visuma balss.
To izbaudot, tu it kā nokļūsti tādā kā kokonā – kā mātes klēpī, kas ir tik ļoti piepildīts ar skaņas dziedinošo spēku, ka vienā brīdī tev šķiet, - tu izšķīsti šajā skaņas laukā, pilnībā saplūstot ar skaņu.
Senie Gudrie zināja, ka Gonga skanējums sevī ietver universālo dzīvības enerģijas spēku. Viņi izmantoja Gongu, lai pārvarētu bailes no nāves, lai atjaunotu šūnas, attīstītu intuīciju.
Gonga vēstījumā sacīts, ka tas nes cilvēkiem Velti - palīdzot atmodināt dvēseles radošo spēku.
Šī Visuma balss sevī ietver visu - mieru, maigumu, valdzinājumu, prieku, spēku, dziļumu, veldzi, mīlestību un bezgalīgu brīvību! Gongus, dziedošos Tibetas traukus un arī citus arhaiskus instrumentus pielieto, lai palīdzētu ārstēt daudzas ar veselību saistītas problēmas un arī burvīgs pielietojums psihoterapijā, palīdzot emocionāla stresa gadījumos.

Gongs ir dziļš personīgās transformācijas un garīgās izaugsmes avots. Tibetas dziedošais trauks - tas ir maziņš Gongs. Tibetas trauka, tāpat kā Gonga vibrāciju biežums, saskan ar Visuma planetāro vibrāciju biežumu. Trauku dziedājums pakāpeniski pārņem cilvēka saprātu un notiek dziļa dziedinoša relaksācija. Saplūšana ar Tibetas dziedošo trauku un Gongu skaņām ir meditācija, kas pieejama katram cilvēkam. Ir tikai jāapguļas un jāļauj sevi piedzīvot un izjust skaņā!
/Lūgums ņemt līdzi paklājiņus, pledus, siltas zeķes/


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Piezīme. Tikai šī emuāra dalībnieks var publicēt komentārus.