ceturtdiena, 2016. gada 27. oktobris

Māra Brante un Baltu kalendārs Liepājā

Pasākums 13.oktobrī tiek atcelts.
Nodarbības par Baltu kalendāru sāksies pēc jaunā gada.
Sekojiet informācijai!
Māra Brante / Baltu saimes Saules ceļš vadītāja/
Piedāvā šādu programmu-

Saules ceļš - ieskats Baltu kalendārā
Pateicība- iekšējās izaugsmes veicinātājs
Tautas dziesmu un dainu dziedājumi un kopdziedāšana


Dalības maksa 20€

Iepriekšēja pieteikšanās un info pa tel.- 26546697
/līdzi ņemt simbolisku cienastu veļu galdam/



otrdiena, 2016. gada 11. oktobris

Biodejas nodarbība Liepājā 27.10.2016

BIODEJAS 

27.oktobrī, pl.19.00                                  
                      
kopā ar Maiju Kadiķi 

Biodeja (Biodanza tulk: BIO - dzīve, DANZA - deja) nozīmē "izdejot dzīvi", tās mērķis ir uzlabot cilvēku dzīves caur atgriešanos pie savas patiesās būtības, radīt iekšējā pozitīvā emocionālā līdzsvara izjūtu.
Biodejas metode izmanto unikālu intensīvu, dzīvesprieka  pieredzes radīšanu, ko  sauc par vivenciju, īpašas transa un regresijas formas caur kustībām un mūziku, kas kopumā veicina katram indivīdam piemītošo cilvēciskā potenciāla atmodināšanu.
 Biodeja ir unikāla personības attīstības, fiziskās un psihiskās veselības pilnveidošanas metode. Biodejas metodes teorētiskā modeļa pamatā ir ideja par dzīvo sistēmu (bioloģiskās, psiholoģiskās, sociālās sistēmas) autoregulācijas un pašregulācijas iespēju. Cilvēka psihofizioloģisko sistēmu integrācija un dziedināšana tiek veicināta caur deju, ritmu, autentiskām kustībām, saskarsmes vingrinājumiem un mūziku, un savstarpēju mijiedarbību grupā. Grupa veido drošu un atbalstošu vidi, telpu, kur katram attīstīt spēju būt brīvam gan savās kustībā, gan izjūtās par sevi, gan empātiski izjust citu izpausmes.
Biodeja ir efektīvs veids, lai dotu  ķermeņa nervu sistēmai iespēju nonākt līdzsvarā. Nodarbības sākumā mēs aktivizējam nervu sistēmu pozitīvā veidā – ar prieku,uzmundrināšanu un pozitīvu kontaktu ar citiem cilvēkiem.
Biodejas mērķis ir sasniegt augstu dzīves kvalitāti. Tas nozīmē mazināt stresu, sasniegt dziļāku izpratni par sevi un attīstīt savu iekšējo radošo potenciālu un spēju labāk saprasties ar citiem. Biodeja veicina cilvēka integrāciju visos līmeņos – prāts, jūtas un reakcijas.
Nereti mēs ikdienas steigā sastopamies ar to, ka domājam kaut ko vienu, jūtam kaut ko citu un rīkojamies vēl savādāk. Biodeja māca būt šajā mirklī gan domās, gan jūtās, gan darbībā. Biodeja nodarbību ieguvumi ir tie, ka jūs aiziesiet jūtoties laimīgs, relaksējies un būsiet saskarsmē ar cilvēkiem. Notiek arī bioķīmiskā un neiroloģiskā līdzsvara atjaunošana organismā – virzīta uz labizjūtu. Ja mēs esam labāk integrēti, arī ķermenis un imūnsistēma uz to reaģē ar pozitīvām pārmaiņām. Nervu sistēma ir lielākā balansā, endokrīnā sistēma sāk labāk darboties. Ķermenī notiek pozitīvas pārmaiņas, un iestājas harmonija. Tajā brīdī viss nostājas līdzsvarā. Daudzus cilvēkus šīs izmaiņas pakāpeniski virza uz nozīmīgām izmaiņām viņu dzīvē. Tas ko jūs darāt ar šiem ieguvumiem, protams, atkarīgs no katra paša izvēles un pašreizējās dzīves situācijas. Parasti cilvēkiem samazinās stresa līmenis, uzlabojas komunikācijas spējas un viņu attiecības kļūst arvien labākas.
Kā  biodeja palīdz?
Ja jūs dzīvojat dusmās, trauksmē vai bailēs, vai esat spējīgi pieņemt labus lēmumus vai atbilstoši reaģēt uz cilvēkiem jūsu dzīvē? Caur biodeju atgriežoties labsajūtas un laimes stāvoklī, cilvēki pieņem labākus lēmumus un atbilstošāk reaģē uz ikdienas dzīves stresiem. Pēc regulārām nodarbībām, cilvēki patiešām uzlabo savas dzīves. Viņi sāk likt dzīvi pirmajā vietā. Viņi vienkārši zin, ka dzīve var tikt dzīvota labākā veidā un viņi sāk to darīt.
Vivencija – potenciāla atmodināšana
Dalībnieka potenciāls tiek atmodināts grupas procesā, esot tagadnē ar pilnu intensitāti. Pilnas intensitātes brīdis, biodejā saukts par vivenciju, var tikt izjusts fiziski, emocionāli, caur kustības prieku, kontakta ar citiem grupas biedriem vai kontaktā ar dabu.
Vivencia (pārdzīvojums) ir pieredze, ko indivīds ar lielu intensitāti gūst  šeit un tagad, spējot  producēt  emocionālus, kinestētiskus un iekšējus organiskus efektus. Vivencia ir intensīvas izjūtas būt dzīvam šeit un tagad. Tā ir dzīves momenta intuīcija. Vivencijas ir durvis, pa kurām mēs ienākam tīrajā esamības telpā, kur vairs neeksistē laiks, kur mēs esam šeit un tagad mūžīgi.
Identitāte un regresija
Biodejā strādā divos stāvokļos – pulsējot starp abiem. Pirmais, mēs strādājam ar identitāti – izraisot spēcīgu pozitīvu izjūtu par to, kas esi. Otrais, ar regresiju – kur cilvēks izšķīst lielākās grupās, apkārtējos, dabā u.c. Šis vilnis, no spēcīgas identitātes līdz izšķīšanai, ļauj identitātei parādīties un ar laiku tikt pakāpeniski pārveidotai.
Piecas Vivencijas līnijas
Rolando Toro izcēla piecas plūsmas jeb ģenētiskā potenciāla līnijas, virzienā uz dzīves paplašināšanos: vitalitāte, afektivitāte, kreativitāte, seksualitāte, transcendence.Tās piemīt katram cilvēkam un būtisks ir to līdzsvars, tāpēc ikvienā vivencijā sajutīsiet katru no šīm līnijām:
1. Vitalitāte - dabisks dzīvesprieks, spēja just savu enerģiju, intensīvi uztvert pasauli visā tās daudzveidībā. Lai mums būtu garīga un fiziska veselība, vispirms jātraisa sava vitalitāte, kas palīdz sniegties pretī savā dzīvē nepieciešamajam, sasniegt savas vēlmes, realizēt sapņus.
2. Afektivitāte - spēja būt maigam un jūtīgam ik dzīves brīdi,  just un novērtēt mirkļa unikalitāti un vienreizīgumu. Kad dzīvē satiekam "Kādu", mums ir nepieciešamas spējas izrādīt simpātijas un justies pieņemtam. Lai iejustos otra cilvēka vietā, nepieciešama dabiska empātija un afektivitāte.
3. Kreativitāte (radošums) - spēja būt dabiski radošam katru dzīves dienu, ik dzīves mirkli. Mums katram pašam ir  jāveido attiecības ar dzīvi, ar citiem cilvēkiem šajā brīdī, radot potenciālu nākotnei. Kreativitāte ir veids, kā mēs spējam radīt un dzīvot savu dzīvi, būt  ieinteresēti un justies laimīgi veidojot dzīvi kopā ar citiem.
4. Seksualitāte -  dabiska spēja baudīt ik dzīves mirkli fiziski un emocionāli, gūt baudu no spējas justies dzīvam. Seksualitāti varam sajust un izpaust ikvienās attiecībās, ikvienā darbībā, ikvienā  dzīves aspektā, ko veicam savā ikdienā: katrā kustībā, sajūtot pasauli ar savām maņām, satiekot citus. Seksualitāte izpaužas  smaidā, žestā, maigā rokas tvērienā. Caur biodeju  pamazām atklājam daudz sīku nianšu, kas palielina dabisko seksualitāti un spēju būt intimitātē.
5. Transcendence - spēja būt pāri savam personīgam ego, lai sasniegtu augstāku līmeni un integrāciju ar dzīvi, dabu, Visumu. Transcendence ir brīdis, kad izejam ārpus savām robežām. Tas ir solis ārpus šī brīža - atvēršanās paplašinātam cilvēciskajam potenciālam.
Lai mūsu katra cilvēciskais potencials kļūtu pieejams un mēs spētu to izpaust par 100% - dodot un saņemot dzīvē svarīgo, nepieciešama regulāra vivenciju pieredze, darbs ar savas identitātes spēcināšanu, ļaušanās regresijas procesam un visu piecu līniju atraisīšana un padziļināšana. Katra vivencija - tā ir bagātīga jaunas dzīves pieredzes iegūšana.
Esi mīļi gaidīts izdejot dzīvi!
Dalība- 10 euro

Pieteikšanās un info pa tel.- 26546697

otrdiena, 2016. gada 4. oktobris

Pasākumi un nodarbības oktobrī/2016

20.oktobrī, pl. 19:00, Liepājā, Kr. Barona 8-2 /kods 2/

~Peldēšanās Gongu skaņās~       
                       
 Meditācija                                    
 kopā ar Reiki Skolotāju un Gongu meistari 
 Kristu Džuliju Kirkupu! 
 Līdzi jāņem paklājiņš, siltas zeķes un sedziņa.
 Enerģijas apmaiņai par meditāciju ~ 18,- Eur. 
 Iespēja pieteikties 
 uz individuālu terapiju pie Meistares.
 Pieteikšanās-  26546697



26.oktobrī, pl.18.30, centrā Harmonija,  Kr. Barona ielā 8-2 /kods 2/ 
Tikšanās ar Maiju Kadiķi- Eņģeļu praktiķe un terapeite
Seminārs Sievietes spēks 
Kad koks rudenī atbrīvojas no lapām, tas vienlaicīgi dod iespēju radīt sevi no jauna. 
Tāpat arī mums vienmēr ir dota šī iespēja - atdzimt.
Katram cilvēkam ir savas mācības un dzīves uzdevumi, kuri apgūstami. Ja esam piedzimušas kā sievietes, tad svarīgi ir šo enerģiju izprast, izjust un izpaust caur sevi maksimāli un pilnīgi.
Bet dzīvē mēdz būt dažādi. Katrai no mums ir savs stāsts. Tas ir aizsācies, iespējams, jau citās dzīvēs un turpinās tagad. Ir lietas, kas traucē pieņemt un paust savu sievišķību, tātad atdala no tīrās enerģijas, kas ir ielikta katrā sievietē. Kādai bērnībā ir pietrūcis drošības un aizsardzības, citai mīļuma, maiguma un uzmanības, kā arī izpratnes un brīvības. Līdz ar to šīs ,,lietas,, tiek meklētas citos cilvēkos. Pirmkārt savos partneros. Savukārt viņi no mums gaida to, kas nav ticis viņiem.
Tā visa dzīve var paiet gaidīšanas režīmā. Bet kādam ir jāsāk mainīties.
Semināri Sievietes spēks palīdzēs izprast sevi un ar katru brīdi pieņemt arvien vairāk savu sievišķo esību un iespējas, ko tā dod. Šajā seminārā apzināsim savas iekšējās mātišķās enerģijas, kā arī attiecības ar mammu, kas ir kā pamats sevis kā sievietes izpausmei. 
Dalība seminārā 10 eu.
Pieteikšanās un info pa tel.- 26546697


27.oktobrī, pl.19.00, centrā Harmonija,  Kr. Barona ielā 8-2 /kods 2/ 
BIODEJAS nodarbība- ievads kopā ar Maiju Kadiķi 

 Biodeja (Biodanza tulk: BIO - dzīve, DANZA - deja) nozīmē "izdejot dzīvi", tās mērķis ir uzlabot cilvēku dzīves caur atgriešanos pie savas patiesās būtības, radīt iekšējā pozitīvā emocionālā līdzsvara izjūtu.
 Biodejas metode izmanto unikālu intensīvu, dzīvesprieka  pieredzes radīšanu, ko  sauc par vivenciju, īpašas transa un regresijas formas caur kustībām un mūziku, kas kopumā veicina katram indivīdam piemītošo cilvēciskā potenciāla atmodināšanu.
 Biodeja ir unikāla personības attīstības, fiziskās un psihiskās veselības pilnveidošanas metode. Biodejas metodes teorētiskā modeļa pamatā ir ideja par dzīvo sistēmu (bioloģiskās, psiholoģiskās, sociālās sistēmas) autoregulācijas un pašregulācijas iespēju. Cilvēka psihofizioloģisko sistēmu integrācija un dziedināšana tiek veicināta caur deju, ritmu, autentiskām kustībām, saskarsmes vingrinājumiem un mūziku, un savstarpēju mijiedarbību grupā. Grupa veido drošu un atbalstošu vidi, telpu, kur katram attīstīt spēju būt brīvam gan savās kustībā, gan izjūtās par sevi, gan empātiski izjust citu izpausmes.
Maija Kadiķe par Biodeju:
"Mana pieredze.
Man dzīvē ir bijusi iespēja piedalīties un apgūt dažādas garīgās prakses gan Latvijā, gan citur pasaulē 
un katra no tām ir palīdzējusi man augt.
Bet biodeja ir kaut kas ļoti īpašs. Es to iemīlēju pirmajā vivensijā un uzreiz sapratu, ka gribu apgūt šo metodi, 
lai varētu dalīties ar citiem un palīdzēt cilvēkiem atgriezties pie sava veseluma.
Man biodeja ir palīdzējusi pieņemt arvien vairāk sevi un pasauli, izpaust savas jūtas un emocijas 
un savienot tās ar ķermeni.
Biodeja tā ir dzīve kustībā! Biodeja ir prieks!"

Dalība- 10 euro
Iepriekšēja pieteikšanās un info pa tel.- 26546697


Skaņu, krāsu un gongu terapijas seminārs
8.oktobrī, no pl.10:00, Liepājā, Barona ielā 8-2 /durvju kods 2/- vienas dienas nodarbību cikls
kopā ar Reiki Skolotāju, Gongu meistari 
Kristu Džuliju Kirkupu-
Visuma balss visapkārt un manī , krāsas, kas atklāj mani

Sevis apzināšanās vibrācijā, skaņā, mierā, krāsās un dailē.
Programmā- 
Smieklu un pieskārienu terapija, balss skaņošana, mandalu zīmēšana, Gongu skaņas.
Nodarbības ir paredzētas, lai aizejot no ikdienišķām lietām un rūpēm, atjaunotu savu spēku un enerģiju.

Enerģijas apmaiņai par dalību ~ 65,- euro ar priekšapmaksu
Pieteikšanās un info pa kontakttelefonu- 26546697
/Iespēja palikt centra telpās pa nakti /līdzi ņemot matraci un segu/


*******
Interesenti tiek aicināti pieteikties uz
RŪNU ZĪMJU pamatzināšanu kursu no novembra
Pieteikšanās- tel. 26546697



Sestdienās, pl.11.00                                
AROMTERAPIJAS nodarbības
Meistare- Olga Paulauskiene
Dalība 10 euro
Pieteikšanās- tel. 26546697

Interesenti tiek aicināti pieteikties
uz jaunu nodarbību grupu
FENŠUI MĀJAI UN LABKLĀJĪBAI        
darba dienu vakaros.
Vieta- Kr.Barona 8-2 /kods 2/  
Laiku precizēs pēc grupas nokomplektēšanas
Zvaniet un piesakieties!

Pieteikšanās- tel. 26546697

Vingrošanas un citas praktiskās nodarbības:
Pirmdien, 18.00- Cigun, 1.līmenis, skaņošana un meditācija /Sandra/
Otrdiena, 19.00- Cigun nodarbība /Ilze/
Trešdien, 10.00- plastika, enerģētiskie vingrinājumi /Olga/
Ceturtdien, 19.00- Cigun nodarbība /Ilze/